Πρωτοποριακές ιδέες - Καινοτόμες κατασκευαστικές λύσεις

Δίνουμε… νέα πνοή στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο!

Άλλοτε οι συνθήκες, άλλοτε καθαρά συναισθηματικοί λόγοι και, κυρίως, η ανάγκη επιμήκυνσης του χρόνου ζωής των ακινήτων μας μάς οδηγούν σε ανακαίνιση του χώρου μας -οικιακού και επαγγελματικού. Στην κατασκευαστική εταιρεία ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ Α.Ε., στο Ηράκλειο Κρήτης, αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις με βάση τις ανάγκες σας, παρέχοντάς σας -παράλληλα- την καλύτερη οικονομοτεχνικά λύση.

Με αρωγό την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, επανασχεδιάζουμε πλήρως ή μερικώς το χώρο σας, προτείνοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις βάσει εμπεριστατωμένης μελέτης.

 

Στο πλαίσιο μιας ανακαίνισης:

• Δημιουργούμε περισσότερους ωφέλιμους χώρους, αλλάζοντας τη διαρρύθμιση.

• Επιλέγουμε νέα οικοδομικά υλικά και εφαρμόζουμε τεχνοτροπίες.

• Υλοποιούμε τις επιθυμίες σας και μεριμνούμε για την αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας, δίνοντάς του… νέα πνοή!

Στην κατασκευαστική ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ Α.Ε. παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις στον τομέα της ανακαίνισης, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας. Εμπιστευθείτε μας και θα παραλάβετε το… κλειδί στο χέρι!

Να θυμάστε:

μια επιτυχημένη ανακαίνιση δίνει προστιθέμενη αξία στο ακίνητό σας!

Διαδικασία ανακαίνισης:

Αφού κάνουμε αυτοψία στο ακίνητο, προχωράμε στην αποτύπωση και πρόταση της νέας διαρρύθμισης και των υλικών σε δισδιάστατη μορφή, αλλά και φωτορεαλιστική. Ακολουθεί η έκδοση των απαιτούμενων αδειών (έγκριση άδειας μικρής κλίμακας, βεβαίωση του άρθρου 30 του Ν.4495/17, άδεια για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου κ.τ.λ.). Η κατασκευή, πλέον, μπορεί να ξεκινήσει!

Οι σχεδιαστικές προτάσεις μας, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας, θα επιφέρουν τις ιδεατές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Στην κατασκευαστική εταιρεία ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ Α.Ε., στο Ηράκλειο Κρήτης, εγγυόμαστε για τη σίγουρη επιτυχία κάθε ανακαίνισης και:

• Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα/επώνυμα οικοδομικά υλικά.

• Αναζητούμε νέες ιδέες και εφαρμογές.

• Τηρούμε τους προσυμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης.

• Επιτυγχάνουμε το αποτέλεσμα που επιθυμεί κάθε πελάτης.