Πολυετής εμπειρία - Άριστη τεχνογνωσία

ΙΣΤΟΡIA

Η ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε μετράει πάνω από 20 χρόνια στο χώρο, και είναι από τις πρώτες κατασκευαστικές εταιρίες που ιδρύθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε ο Παντελής Γαλεράκης το 1999. Τη σκυτάλη τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει τα παιδιά του, τα οποία με αγάπη και πάθος για τη δουλειά, έχουν καταφέρει να τη μεγαλώσουν και να την εξελίξουν.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε είναι μια τεχνική κατασκευαστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στη μελέτη και κατασκευή κτιριακών συγκροτημάτων, κατοικιών, ξενοδοχείων, καταστημάτων και γραφείων. Η μεγαλύτερη καινοτομία της είναι η κατασκευή μεταλλικών κτιρίων με μεταλλικό χωροδικτύωμα, που αποτελούν τη βέλτιστη λύση ως προς την αντισεισμικότητα.

Η εξειδικευμένη ομάδα των μηχανικών και τεχνικών της αναλαμβάνει κάθε είδους μελέτη εφαρμογής για κατασκευές κτιρίων από μέταλλο, οπλισμένο σκυρόδεμα, ανακαινίσεις, θερμομονώσεις, ηλεκτρολογικές, υδραυλικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων κ.ά.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της κατασκευής και η υψηλή εξειδίκευση των συνεργατών μας αποτελούν την εγγύηση για ένα τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα, με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, χαμηλό κόστος και μεγάλη ανθεκτικότητα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Για εμάς, προτεραιότητα είναι η ποιοτική κατασκευή, η εμπνευσμένη σχεδίαση και ο ικανοποιημένος ιδιοκτήτης.

Βασικός μας στόχος είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η άρτια οργάνωση και η έγκαιρη ολοκλήρωση των κατασκευών μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Παρακολουθούμε πάντα τις τελευταίες εξελίξεις ώστε να είμαστε ενημερωμένοι για νέες τεχνολογίες και υλικά. Εργαζόμαστε πάντοτε με σεβασμό προς στο περιβάλλον.