Εγγυημένα αποτελέσματα εργασιών

Ενεργειακή & αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου σας!

Σε έναν πλανήτη που τα ενεργειακά αποθέματα όλο και στερεύουν, η ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας είναι επιτακτική. Η ανάγκη αυτή από το 1979, αλλά κυρίως από το 2012, λαμβάνεται υπόψη και από τους Ελληνικούς Κανονισμούς. Η τοποθέτηση θερμομόνωσης σε κατακόρυφες και οριζόντιες επιφάνειες -τοιχοποιίες, δάπεδα, οροφές-, σε συνδυασμό με τον τύπο θέρμανσης και την παροχή ζεστού νερού χρήσης μειώνουν κατακόρυφα την κατανάλωση ενέργειας. Το οικονομικό όφελος του χρήστη είναι άμεσο!

Στην κατασκευαστική εταιρεία ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ Α.Ε., στο Ηράκλειο Κρήτης, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μονώσεις σε υφιστάμενα κτίρια. Η πολυετής εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας αποτελούν εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα των εργασιών μας. Εμπιστευθείτε μας για την επιτυχημένη μόνωση της οικίας ή και του επαγγελματικού σας χώρου και επωφεληθείτε των υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που παρέχουμε.

Σε κτίρια κατοικιών προτείνεται:

Η χρήση θερμοπρόσοψης στις εξωτερικές τοιχοποιίες από εξηλασμένη είτε διογκωμένη πολυστερίνη. Παράλληλα προτείνεται η θερμομόνωση του δώματος από το οποίο έχουμε τις μεγαλύτερες απώλειας θερμότητας. Έχοντας επαρκή θερμομόνωση, οι συνθήκες θερμικής άνεσης διατηρούνται ακόμη και μετά την παροχή ψύξης και θέρμανσης στο χώρο. 

Στην κατασκευαστική ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ Α.Ε.:

• Μελετάμε τη θερμομονωτική επάρκεια του κτιρίου σας.

• Επιλέγουμε το κατάλληλο σύστημα θερμοπρόσοψης.

• Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα και πιστοποιημένα προϊόντα κορυφαίας αντοχής.

Μειώστε το κόστος θέρμανσης και ψύξης του κτιρίου σας!
Αποκτήστε ένα σπίτι δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα!