Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
υψηλών προδιαγραφών

Έξυπνο σπίτι… ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

Στην κατασκευαστική εταιρεία ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ Α.Ε., στο Ηράκλειο Κρήτης, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις σε νέα κτίρια, ενώ αναβαθμίζουμε και τις υπάρχουσες σε υφιστάμενα κτίρια.

Οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις αποτελούν το νευρικό σύστημα ενός κτιρίου, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικές! Η τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία μας στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών έργων είναι πολυετής.

Για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούμε, αρχικά, τη μελέτη του και σας προτείνουμε καινοτόμες λύσεις με βάση τις τεχνικές απαιτήσεις σας.

Ο σωστός σχεδιασμός των ηλεκτρομηχανολογικών έργων μας, η συντονισμένη διαχείριση των επί μέρους παραμέτρων τους και η διαρκής επίβλεψη των συνεργείων διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος και την αντοχή του στο χρόνο.

Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών

Πεπειραμένοι ηλεκτρολόγοι και έμπειροι υδραυλικοί είναι πάντοτε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν καινοτόμες λύσεις για το κτίριό σας. Γνώστες των τελευταίων κατασκευαστικών εξελίξεων αναλαμβάνουν, υπεύθυνα, εργασίες ύδρευσης, αποχέτευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, φωτισμού και πυροπροστασίας.

Στην κατασκευαστική ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ Α.Ε. διαθέτουμε, επίσης, υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία στη δημιουργία αυτοματισμών και έξυπνων σπιτιών! Αφού λάβει χώρα η αυτοψία στο χώρο εκάστοτε έργου, γίνεται πρόταση στον ενδιαφερόμενο για τις επιλογές που έχει, καθώς και κοστολόγηση των ιδεατών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για το κτίριό του.

Οι εγκαταστάσεις που σας παραδίδουμε -πάντα στο προσυμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα- διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την άψογη λειτουργία τους, ενώ συμβάλλουν στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας!