Λύσεις για κάθε κατασκευαστική ανάγκη

Στόχος μας, ένα ευχάριστο & λειτουργικό περιβάλλον εργασίας!

Ο χώρος εργασίας για τον καθένα μας είναι πολύ σημαντικός, διότι ζούμε σε αυτόν και δημιουργούμε περισσότερο από το 1/3 της ζωής μας! Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του χρήστη και τη ζήτηση της αγοράς, επαγγελματικοί χώροι άλλοτε μοντέρνοι κι άλλοτε πιο κλασικοί σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με σκοπό να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο χώρος μιας επιχείρησης και ότι αποτελεί, ουσιαστικά, τη βιτρίνα της. Έχοντας, λοιπόν, υπόψη την παράμετρο αυτή, αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση, κατασκευή και ανακαίνιση γραφείων και καταστημάτων και σας εγγυόμαστε για την επιτυχία του τελικού αποτελέσματος!

Στην κατασκευαστική εταιρεία ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ Α.Ε., στο Ηράκλειο Κρήτης, μπορούμε να δημιουργήσουμε τον επαγγελματικό χώρο που οραματίζεστε! Αυτόν που θα συνάδει με τη φιλοσοφία της εταιρείας σας και θα αποτυπώνει την ταυτότητά της.

Διαδικασία σχεδιασμού επαγγελματικών χώρων:

Αρχικά γίνεται αυτοψία στο χώρο του έργου. Συλλέγονται οι απαιτούμενες πληροφορίες κι ακολουθεί ο σχεδιασμός σε δισδιάστατη και τρισδιάστατη μορφή, για να προσεγγίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τελικό αποτέλεσμα. Η επιλογή των υλικών, των χρωματισμών και των υφών διαμορφώνει το επιθυμητό αποτέλεσμα για το χώρο εργασίας σας.

Όλες οι λύσεις που σας προτείνουμε έχουν ως γνώμονα την υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική, αλλά είναι και προσαρμοσμένες στις ανάγκες εργαζομένων και πελατών. Βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία μαζί σας για να κατανοούμε, πλήρως, τις απαιτήσεις του επαγγελματικού σας χώρου.

Μέλημά μας στην κατασκευαστική ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ Α.Ε.:

• Να δημιουργούμε χώρους που θα σας παράσχουν ένα ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας.

• Να τηρούμε απαρέγκλιτα το επιθυμητό κόστος υλοποίησης, όπως αυτό έχει οριστεί από εσάς.

Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά, πώς θέλετε να είναι ο επαγγελματικός σας χώρος και αφήστε μας να τον δημιουργήσουμε!.