Φροντίζουμε για την αρχιτεκτονική του εξωτερικού σας χώρου!

Αρμονία & υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα!

Όσο όμορφο κι αν είναι ένα κτίσμα, η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του το αναδεικνύει, χωρίς αμφιβολία!

Χώροι φύτευσης, κατασκευές κολυμβητικών δεξαμενών, στεγάστρων ξύλινων και μεταλλικών, περιφράξεων διαφόρων τύπων, bbq, αλλά και κατασκευή παρτεριών, παιδότοπων, βραχόκηπων κ.ά. -τοποθετημένα στον κατάλληλο προσανατολισμό και στην ιδεατή θέση στο ακίνητο- προσδίδουν μία διαφορετική αίσθηση στο χώρο!

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας, αφού επισκεφθούν τον εξωτερικό χώρο σας και τον αποτυπώσουν, σας προτείνουν σε δισδιάστατη και τρισδιάστατη μορφή την καλύτερη οικονομοτεχνική λύση για τη διαμόρφωσή του.

Στόχος μας, η όμορφη διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου -αυλής, κήπου, διαδρόμων, περίβολου, χώρου στάθμευσης κ.λπ.- με βάση τις αισθητικές προτιμήσεις σας, τις πολλές και ξεχωριστές προτάσεις μας, αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου σας.

Για κάθε πρότασή μας ως προς τον περιβάλλοντα χώρο:

Λαμβάνεται υπόψη τόσο η μορφή των υφιστάμενων κτισμάτων, όσο και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και τη χρήση των κτισμάτων.

Φυσικά υλικά, όπως λίθοι και ξύλα προσδίδουν αίσθηση ζεστασιάς και προτείνονται σε ακίνητα εκτός πόλεως. Αντίθετα, ψυχρά υλικά, όπως μέταλλο και υαλοπίνακες, συναντώνται σε αστικά κυρίως ακίνητα.

Στην κατασκευαστική εταιρεία ΔΙΑΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ Α.Ε., στο Ηράκλειο Κρήτης, σας προτείνουμε τις κατάλληλες διαμορφώσεις και κατασκευές για τον εξωτερικό σας χώρο.

Η διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου γίνεται, πάντα, με γνώμονα την υψηλή αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια.